Framtida inrednings planer


Jag gillar att kolla på inredningprogram som går på tv. Jag kollar på alla. Då menar jag alla. Alla kanaler jag har på tv-n, alla program som går på dessa kanaler. Jag gillar att sitta och drömma hur mitt framtida hem kommer att se ut. Hur kommer jag välja att designa köket. vilket golv kommer köket att ha? Vilka slags skåpsluckor kommer jag vilja sätta in? Vilken tapet kommer jag att ha? Kommer jag vilja ha en granit skiva i köket eller vad kommer att vara modernt då? Hur kommer matsalen att se ut? Kommer jag ha ett stort bord i köket eller kommer jag att ha matbordet i ett annat rum? Vad för slags trä ska bordet vara eller kommer jag att vilja ha ett unikt bort i ett annat material typ som stål? Vilka gardiner kommer att se snygga ut i ett kök? Vad för soffa ska jag köpa när det är dags att flytta hemifrån? Vad ska jag ha för fåtölj? Kommer jag ha plats med en stor eller liten soffa. Är det smartast att skaffa en bäddsoffa så man kan ha kompisar som sover över? Kommer jag att skaffa ett hus direkt eller kommer jag att skaffa en lägenhet? Jag är ganska sugen på att skaffa ett hus och inreda järnet och bara ha det kul. Men en lägenhet är lite lättare när man ska flytta. Ett hus måste man sälja och ha sig. Dessutom kanske jag inte ens kan skaffa ett hus eftersom jag är så pass ung. Men jag hade gärna jobbat med att inreda hus eller lägenheter för visningar och liknande. Jag hade gärna köpt ett hus renoverat det, sålt det och köpt ett annat. Det går säkert att försörja sig på det sättet. Ganska tufft men säkert väldigt roligt.